GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Σαββίδη για τον πάγκο

Μόλις χθες ο SportDog σάς έγραψε ότι στον ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει τον διάδοχο του Ιγκόρ Τούντορ στην Πορτογαλία. Και πως έχουν συζητήσει μαζ...



Μόλις χθες ο SportDog σάς έγραψε ότι στον ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει τον διάδοχο του Ιγκόρ Τούντορ στην Πορτογαλία. Και πως έχουν συζητήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι. Σήμερα αποκαλύπτουμε τη συνέχεια του ρεπορτάζ και ποιος είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλει να συνεχίσει στο ίδιο προπονητικό μοντέλο. Δηλαδή: Νεαρός προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής, με πολλές παραστάσεις και γνωριμίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θέλει να ποντάρει στην όρεξη ενός νέου κόουτς για δουλειά και στη φιλοδοξία που μπορεί να έχει για να "χτίσει" το όνομα και το βιογραφικό του στον ΠΑΟΚ.

Έτσι, έχει καταλήξει σε έναν πρώην άσο της ομάδας, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς και για τον οποίο έχει πάρει ήδη τις καλύτερες "συστάσεις" από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο λόγος για τον 41χρονο, πια, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα τη διετία 2008-2010, έκλεισε την καριέρα του στην Τούμπα και έφυγε σα φίλος. Φέτος βρίσκεται στον πάγκο της Βιτόρια Γκιμαράες και κάνει καλή πορεία, έχοντας την ομάδα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά, δεν προτίθεται να μείνει εκεί και για τη νέα χρονιά.

Ο φιλόδοξος Πορτογάλος στοχεύει να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε μεγαλύτερο σύλλογο. Ήδη το όνομά του ακούγεται σαν υποψήφιος προπονητής για τον πάγκο της Πόρτο, αν και τα Μέσα της χώρας θεωρούν πρώτο φαβορί τον Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ενδεχομένως και το μοναδικό εμπόδιο που μπορεί να χαλάσει το "γάμο" του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον ΠΑΟΚ. Μια πιθανή, δηλαδή, πρόταση από την κορυφαία ομάδα της πατρίδας του.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία για να αναλάβει ο Πορτογάλος τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Γι΄ αυτό και ο Σαββίδης δεν "τρελαίνεται" να διώξει από τωρα τον Τούντορ και "τρενάρει" όσο πάει την παραμονή του Κροάτη στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση