GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό που θα συζητηθεί

Για τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ράζβαν Ρατς. Αναλυτικά όσα είπ...


Για τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ράζβαν Ρατς.
Αναλυτικά όσα είπε στο Footboom.com:
Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ:
«Δεν θέλω να στέκομαι στο παρελθόν. Ας πούμε υπήρξε μια παρεξήγηση με τον νέο προπονητή. Αν και είχα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, αποφασίσαμε να τελειώσει φιλικά η συνεργασία».
Για την κατάσταση στον Δικέφαλο: «Πιστεύω στο νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, στο οποίο συμμετέχει και ο γιος του ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος. Είναι φιλόδοξος και ταλαντούχος άνθρωπος και το πιο σημαντικό, ένας μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος και είμαι βέβαιος πως μπορεί να κατακτηθεί το πρωτάθλημα».
Για το τι έγινε μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος σύλλογος που εξέφρασε ενδιαφέρον για μένα ήταν ο Ολυμπιακός. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ... Από σεβασμό όμως προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα την προσφορά των ανταγωνιστών της ομάδας».
Όσο για το ότι είχε την ευκαιρία να παίξει κόντρα στην Μπάγερν και την Αρσεναλ αν συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό: «Ναι, αλλά θα πλήγωνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση