GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βήμα - βήμα: Πώς έκλεισε ο Λέτο στον Παναθηναϊκό

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο, που πέρασε από χίλια κύματα α...


Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο, που πέρασε από χίλια κύματα αλλά φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί. Το σημείο-«κλειδί» για την απόκτησή του ήταν να αποδεσμευτεί μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία, προκειμένου να μπορεί να υπογράψει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ως ελεύθερος, κάτι που επετεύχθη κυριολεκτικά στο… παρά πέντε. Ο 29χρονος άσος αναμένεται το αργότερο την Τετάρτη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν αυτές δεν δείξουν κάτι… παράξενο να υπογράψει.
Το θέμα της επιστροφής τέθηκε προ ημερών από την εκπρόσωπό του στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι το happy end χρειάστηκε να περάσουν αρκετά επεισόδια. Αρχικά οι «πράσινοι» έπρεπε να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κοινοτικό του διαβατήριο. Αφού όμως αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε, ήρθε το μεγαλύτερο που λεγόταν… Κατάνια.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μαζί του, του είπε πως τον υπολογίζει για την επίθεση, ο Λέτο διαβεβαίωσε πως θέλει σαν τρελός να έρθει και προπονείται εδώ και εβδομάδες μόνος του, και χθες το πρωί εστάλη στην πλευρά του παίκτη η έγγραφη πρόταση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι κατοχυρωμένος και να μη διεκδικήσει μάταια την ελευθερία του.

Ο «Σέμπα» είχε όλη την καλή διάθεση να χαρίσει μέρος των οφειλόμενων για να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια και να αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει μετά το πέρας της μεταγραφικής προθεσμίας στον Παναθηναϊκό. Όμως με τον πρόεδρο της ομάδας της Σικελίας σε κατ’ οίκον περιορισμό και το σύλλογο υπό διάλυση, ήταν αδύνατο να βρεθεί κάποιος να υπογράψει την αποδέσμευσή του.

Όλα έδειχναν πως υπήρχε αδιέξοδο, αλλά λίγο πριν τις 23:00 εμφανίστηκε κάποιος παράγοντας με δικαίωμα υπογραφής, θέτοντας-ωστόσο-όρο για την αποδέσμευση του παίκτη να χαρίσει όλα τα δεδουλευμένα. Ήταν τέτοια η «κάψα» του Λέτο να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, που παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση 400.000 ευρώ! Έτσι οι Σικελοί υπέγραψαν την αποδέσμευσή του εντός προθεσμίας, κάτι που προκάλεσε ανακούφιση στον Αργεντινό που το έδειξε γράφοντας στο διαδίκτυο πως «τα όνειρα γίνονται κάποιες φορές πραγματικότητα».

Πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Λέτο και ήδη ετοιμάζεται μεγαλειώδης υποδοχή από τον κόσμο στο «Ελ. Βενιζέλος». Μέσα στη μέρα θα φιξαριστεί πότε θα φτάσει στην Αθήνα και αυτό θα γίνει το αργότερο την Τετάρτη. Το μόνο που εκκρεμεί είναι να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, κάτι που έχει ζητήσει ο Παναθηναϊκός παρότι έχει στα χέρια του τα («καθαρά») αποτελέσματα των τεστ που είχε κάνει σε Λανούς και Κατάνια. Η συμφωνία για συμβόλαιο είναι δεδομένη, αφορά συμφωνία διάρκειας ενάμιση χρόνου με δυνατότητα όμως από πλευράς «πράσινων» να τη λύσουν αν κρίνουν πως ο παίκτης δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση