GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα άκρα η σύγκρουση: Θα κλείσουν δρόμους, αεροδρόμια, λιμάνια οι αγρότες

Δεν αλλάζουν τη στάση και τις απαιτήσεις τους οι αγρότες επιμένοντας στην ανάκληση του νόμου για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπ...


Δεν αλλάζουν τη στάση και τις απαιτήσεις τους οι αγρότες επιμένοντας στην ανάκληση του νόμου για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπως αποφάσισαν χθες στην Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών που έγινε στην Κατερίνη.

Σήμερα οι αγρότες θα κρατήσουν ανοιχτές τις εθνικές, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια ώστε να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και τα μπλόκα θα επιστρέψουν από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα Τέμπη παρέμειναν χθες κλειστά για 12 ώρες από τις 10 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ, ενώ για σήμερα οι αγρότες προσανατολίζονται να κρατήσουν ανοιχτή την Κοιλάδα.

Οι αγρότες στη Νίκαια έχουν καλέσει την Κυριακή τους εκπροσώπους των μπλόκων σε συνεδρίαση στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να γίνει αποτίμηση του αγώνα και να επανακαθοριστεί η στάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση