GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα του Κωστή Πολύζου - ΒΙΝΤΕΟ

19 χρόνια ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου ανοίγει ο φάκελος για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο Γιώργ...


19 χρόνια ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου ανοίγει ο φάκελος για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Πολύζος, πατέρας του Κωστή Πολύζου, απεβίωσε πριν 19 χρόνια σε ηλικία 42 χρονών και ο θάνατός του σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία προήλθε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, το περιβάλλον της οικογένειας καθώς και κάτοικοι της Σιάτιστας αμφέβαλλαν από την πρώτη στιγμή για τον ξαφνικό χαμό του.

Το χρονικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου:

O πατέρας του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, για τη δολοφονία του οποίου κατηγορούνται η μητέρα και ο πατριός του, άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Απριλίου του 1997. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής «Φώς στο Τούνελ», την ημέρα εκείνη ο Γιώργος Πολύζος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε κατάστημα του οικήματος στο οποίο διέμενε. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα όπου διαγνώστηκε με καρδιακό σοκ. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα, ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια ο 42χρονος έσπευσε, έχοντας χαμηλή πίεση, στο Νοσοκομείο Κοζάνης, εκεί έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ή κάποιο παθολογικό – καρδιολογικό πρόβλημα. Επίσης δεν διενεργήθηκε νεκροψία και απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου.

Άνοιξε ο φάκελος του θανάτου του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου:

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου, ξεκίνησαν επίσης και οι διαδικασίες διερεύνησης των πραγματικών αιτιών θανάτου του Γεώργιου Πολύζου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Τέλλιος, αναφέρει ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για δολοφονική ενέργεια σε βάρος του 42χρονου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός σύμβουλος και ιατροδικαστής κ. Τάσος Θεοδωρίδης επισήμανε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η ιατρική κοινότητα, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Τόνισε ότι για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Πολύζου υπήρχαν διαφορετικές γνωματεύσεις και καμια αιτιολόγηση για το πώς προήλθε η καρδιακή ανακοπή του ανδρός. Υπογράμμισε δε το ότι δεν διενεργήθηκε νεκροτομή από το νοσοκομείο της Κοζάνης και πως η εξέταση των οστών του 42χρονου δεν είναι εύκολη υπόθεση δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε αν όντως ανήκουν στον ίδιο.

 

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση