GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς...

Καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς για την επικαιρότητα: Warren Richardson - Ελπίδα για μια νέα ζωή: Ένας άνδρας περνάει ένα μωρό μέσα από...


Καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς για την επικαιρότητα: Warren Richardson - Ελπίδα για μια νέα ζωή: Ένας άνδρας περνάει ένα μωρό μέσα από το φράχτη στα σύνορα της Σερβίας / Ουγγαρίας, Ουγγαρία, 28 Αυγούστου 2015.
Τα Παγκόσμια Βραβεία Δημοσιογραφικής Φωτογραφίας (World Press Photo Awards) ανακοινώθηκαν  με νικητές σε διαφορετικές κατηγορίες ρεπορτάζ.
Στην κατηγορία Γενικές Ειδήσεις, το πρώτο βραβείο πήρε η φωτογραφία του Mauricio Λίμα - Μαχητής του ΙΚ νοσηλεύεται σε κουρδικό Νοσοκομείο. 

 Κούρδος γιατρός βάζει λάδι στις πληγές του 16χρονου μαχητή του Ισλαμικού Κράτους, υπό το βλέμμα του Οτσαλάν - Ο Jacob ήταν ο μόνος επιζών από ενέδρα που έστησαν οι Κούρδοι αντάρτες σε κομβόι του ΙΚ, στη Χάσακα της Συρίας
Στην κατηγορία Καθημερινή Ζωή, κορυφαία αναδείχθηκε η - σχεδόν παραμυθένια - φωτογραφία του Kevin Frayer με τίτλο: Η Εξάρτηση της Κίνας από τον άνθρακα

 Η Κίνα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα μόλυνσης καθώς εκπέμπει σχεδόν το ένα τρίτο του συνολικού διοξειδίου του άνθρακα στον κόσμο (CO2 ) 
Στην κατηγορία Φύση, το 1ο βραβείο κέρδισε ο Αυστραλός Rohan Kelly για το στιγμιότυπο "Μέτωπο Θύελλας στην παραλία Bondi"

Αφωνοι έμειναν κάτοικοι και τουρίστες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο εμφανίστηκε πάνω από τον ουρανό της πόλης, σε μορφή κύματος τσουνάμι!
Στην κατηγορία Άνθρωποι (People), το 1ο βραβείο κέρδισε η φωτογραφία ″ Αναμονή για Εγγραφή", του Matic Zorman.

Ένα προσφυγόπουλο καλυμμένο με νάιλον αδιάβροχο, περιμένει στην ουρά για να καταγραφεί στο στρατόπεδο προσφύγων στο Πρέσεβο της Σερβίας, 7 Οκτωβρίου 2015.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση