GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει τους αγρότες - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τους αγρότες. "Έχουν στραβώσει τελείως όλα. Οι αγρότες λένε την...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τους αγρότες.

"Έχουν στραβώσει τελείως όλα. Οι αγρότες λένε την αλήθεια και ζητούν από μηδενική βάση συζήτηση διότι δεν μπορεί ο κάθε Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε: "Έχετε γίνει εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ τρόφιμοι του Κολωνακίου και πίνετε εκεί τον εσπρέσο σας και θέλετε να πείσετε ότι αντιλαμβάνεστε  τα προβλήματα των αγροτών. Δεν τα αντιλαμβάνεστε".

"Αντί η κυβέρνηση να σκύψει στο πρόβλημα αυτών των ανθρώπων που αισθάνονται ότι το Κολωνάκι έχει κυβέρνηση και βλέπει σαν απόβλητους τους επαρχιώτες αγρότες, αντί να σκύψετε στα προβλήματα του λαού τους λέτε φοροφυγάδες, κακούς και ακροδεξιούς. Αυτός είναι ο πλέον ανόητος τρόπος να αμυνθεί μια κακή κυβέρνηση. Ο οποιοδήποτε τύραννος θα μπορούσε να αποκαλέσει ακροδεξιούς τους αγρότες αλά δεν θα έλυνε το πρόβλημα" τόνισε ο κ. Λεβέντης ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τα σημερινά επεισόδια.  "Ήρθαν οι αγρότες με μόνο «όπλ層 την γκλίτσα και σε αυτούς παρατάξατε τα ΜΑΤ" σημείωσε.

Επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκά ερείσηματα ο κ. Λεβέντης επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του. Αναφερόμενος δε στον Αλέξη Τσίπρα είπε:

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που επί έξι χρονιά έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει το Νότο με το Βορρά, ότι θα κάνει την Ευρώπη να τρέμει, πήγε και υπέγραψε τα πάντα και καλεί τώρα τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώσουν και έχει το θράσος και δεν ζήτησε ούτε  μια συγγνώμη. Αν το έκανε θα μπορούσα να τον λογαριάσω ως σοβαρό άνθρωπο".

 

 

1 σχόλιο

  1. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ=ΜΑΣΩΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ=ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση