GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε επ' αόριστον ο Προμαχώνας

Τον επ’ αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αποφάσισε στις 14:30 το μεσημέρι, για τα φορτηγά κ...


Τον επ’ αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αποφάσισε στις 14:30 το μεσημέρι, για τα φορτηγά και τις νταλίκες σε πρώτη φάση, η γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα.
Αύριο στο τελωνείο του Προμαχώνα πρόκειται να μεταβούν αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο από τη Νίκαια έχουν ήδη κλείσει δύο τουριστικά λεωφορεία.
Στο τελωνείο της Εξοχής, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, στις 19:00 θα γίνει η γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο και, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θα αποφασιστεί το κλείσιμο των συνόρων από τις 22:00 το βράδυ.
Γενικότερα στην Κεντρική, Δυτική Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν προγραμματιστεί γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα που έχουν στηθεί για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, σε διάφορα κομβικά σημεία και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αφού γίνει η ενημέρωση όλων για τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να αποφασιστεί η σκλήρυνση της στάσης τους, αλλά και ο καθορισμός εναλλακτικών μορφών διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση