GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Τσακαλώτος ζήτησε... εκπαιδευτική άδεια; - ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να αρχίσει την ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ζητώντας από τους συναδέ...


Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να αρχίσει την ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ζητώντας από τους συναδέλφους του από το Πανεπιστήμιο να του δώσουν εκπαιδευτική άδεια όταν τελειώσει την πολιτική του καριέρα.

«Δεν ξέρω άμα με ακούν οι συνάδελφοί μου στο Πανεπιστήμιο αλλά θα ήθελα να ζητήσω  να εξετάσουν από τώρα το αίτημά μου, όταν τελειώσω την πολιτική μου καριέρα, να μου δώσουν μία εκπαιδευτική άδεια για να μπορέσω να ανταποκριθώ στην οικονομική θεωρία και στην οικονομική πολιτική, με αυτά που ακούω εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και συνέχισε:

«Για παράδειγμα, θα πρέπει τουλάχιστον για ένα χρόνο να μελετήσω γιατί ένας οικονομικός ιστορικός του μέλλοντος όταν θα κοιτάει την περίοδο 2010-2016 θα θεωρήσει ότι το σημαντικό που θα πρέπει να εξηγήσει, είναι όχι γιατί στα 5 πρώτα χρόνια μειώθηκε 25% το ΑΕΠ αλλά γιατί στον 6 χρόνο μειώθηκε 0,7%».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση