GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ο αποχαιρετισμός στον Παντελή Παντελίδη

Στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης γράφεται ο επίλογος του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Χιλιάδες κόσμου, διάσημοι αλλά και ανώνυμοι άνθ...


Στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης γράφεται ο επίλογος του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Χιλιάδες κόσμου, διάσημοι αλλά και ανώνυμοι άνθρωποι έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 33χρονο καλλιτέχνη.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Αττικής. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος, έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε με την οικογένειά του ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.


Μουσική Καριέρα
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο Αλκοολικές οι νύχτες που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι Δεν ταιριάζετε σου λέω, ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδιαΣυνοδεύομαιΠάμε στοίχημα θα ξαναρθείςΠαραμυθιάζομαι και Λιώμα σε γκρεμό που γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της, Αθηνά. Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Φωτογραφίες και βίντεο από το Γιάννη Κέμμο




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση