GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ έχει τώρα δεσμό η Αννίτα Πάνια...

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για το είδος της σχέσης της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Σαμοϊλή και οι δυο τους πραγματοποίησαν μία νέα κοινή...

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για το είδος της σχέσης της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Σαμοϊλή και οι δυο τους πραγματοποίησαν μία νέα κοινή εμφάνιση.
Αυτή τη φορά, οι δύο συνεργάτες στο Parole, βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα του Δημήτρη Κοργιαλά, σε μουσική σκηνή της πόλης.
Πάνια και Σαμοϊλης, έχοντας και άλλα άτομα στην παρέα τους - ανάμεσα τους και η Φωτεινή Ψυχίδου - παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Κοργιαλά, ενώ η σύντροφος του ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Και μπορεί η Πάνια και ο δημοσιογράφος να ήταν προσεκτικοί στις κινήσεις του, υπήρχαν εκεί και κάμερες, όμως, όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, όταν έκλεισαν οι κάμερες, έριξαν φιλί!!!
Και δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που ακούσαμε στο Πρωινό για την Πάνια. Όπως επίσης αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, ο χωρισμός της με το Νίκο Καρβέλα δεν είναι και ο πιο... πολιτισμένος, αφού δε μιλιούνται καν!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση