GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πογέτ αναζητά φως στο τούνελ

Οι πολλές κίτρινες κάρτες είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, καθώς υποχρεούται να στερηθεί στα προσεχή παιχνίδια πολλά από τα βασι...

Οι πολλές κίτρινες κάρτες είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ, καθώς υποχρεούται να στερηθεί στα προσεχή παιχνίδια πολλά από τα βασικά της στελέχη λόγω τιμωριών. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι προβληματισμένος, αλλά έχει καταστρώσει το πλάνο για να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται για το λόγο αυτό οι Μάνταλος και Γκάλο, με τους Σουκουλίνι και Μπακάκη να είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για να τους αντικαταστήσουν. Στον ίδιο αγώνα επανέρχεται πάντως ο Αραβίδης. Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Μάνταλος θα χάσει και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη που ακολουθεί, από τον οποίο θα λείψει ΚΑΙ ο Ντίντακ, όπως και από το ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Στα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα πρέπει να εκτίσουν μία και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα οι Βάργκας και Μπαρμπόσα. Η απόφαση του Πογέτ θα ανακοινωθεί σήμερα, με πιθανότερο σενάριο για τον Βενεζουελάνο να λείπει κόντρα στον Πανθρακικό και για τον Πορτογάλο κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής και τον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

Το παρήγορο για τον Πογέτ είναι πως δεν έχει άλλον παίκτη στο όριο, ενώ το ίδιο ισχύει και στο Κύπελλο, όπου περισσότερες κάρτες (από δύο) έχουν οι Κορδέρο και Μπουονανότε, που ούτως ή άλλως δεν λογίζονται ως πρώτης γραμμής βασικοί.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προαιρετική για τους παίκτες. Σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να μπει ως την Τρίτη ο Άρης Σοϊλέδης (που όμως δύσκολα θα είναι βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό), ενώ αντίστροφα για την επάνοδό του μετρά και ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση