GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφικό: Σε αστυνομικό κλοιό η Αθήνα αλλά χωρίς κάγκελα η Βουλή

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Αθήνα λόγω της γενικής απεργίας, την οποία έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔ...


Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Αθήνα λόγω της γενικής απεργίας, την οποία έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό. 

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Hilton, αλλά και περιμετρικά του ξενοδοχείου καθώς στο ξενοδοχείο διαμένουν τα στελέχη των δανειστών. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η αστυνομική παρουσία είναι εντονότερη εκεί παρά στο Κοινοβούλιο, όπου υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις αλλά σε κάθε περίπτωση η αστυνομική παρουσία είναι πιο διακριτική. 

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση επέλεξε να μην εμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Γι' αυτό και δεν έχουν τοποθετηθεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που είχαμε συνηθίσει να υπάρχουν παλαιότερα στο πλαίσιο μεγάλων κινητοποιήσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Κάλεσμα έχουν απευθύνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για συγκέντρωση των εργαζομένων στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, επομένως κλειστή θα παραμείνει η Σταδίου, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι θα κινηθούν προς τη Βουλή.

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γενική απεργία, σημειώνοντας ότι: "Η επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση έρχεται να προστεθεί στους αντεργατικούς νόμους όλων των προηγούμενων χρόνων". 

 

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Γιώργος Λαμπίρης

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση