GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελευθερώνεται το οδικό δίκτυο από τα μπλόκα των αγροτών

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου τη χώρας, και ύστερα από ενάμιση μήνα κινητοποιήσεων, οι αγρότες με...


Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου τη χώρας, και ύστερα από ενάμιση μήνα κινητοποιήσεων, οι αγρότες με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα επιστρέφουν στο... φυσικό τους περιβάλλον, τα χωράφια τους.

Στα περισσότερα σημεία της Βόρειας Ελλάδα τα μπλόκα έχουν ξε...στηθεί, ενώ και στα σημεία όπου ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η αποχώρηση, δεν γίνονται αποκλεισμοί και δεν δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Για τελευταία ημέρα, το Σάββατο, γίνεται συμβολικός αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ (19.00-22.00), παραμένει υπό κατάληψη η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, σημαντική καταγράφεται η παρουσία στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ στη θέση τους, χωρίς «κλείσιμο» βρίσκονται και τα μπλόκα στο νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στους κόμβους Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου και Γυψοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση