GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη σκιά της αυτοκτονίας του σεφ Βιολιέ η παρουσίαση των βραβείων Μισελέν

Η είδηση του θανάτου του κορυφαίου σεφ Μπενουά Βιολιέ - ο οποίος αυτοκτόνησε με όπλο μέσα στο διαμέρισμα του - επισκίασε την εκδήλωση...


Η είδηση του θανάτου του κορυφαίου σεφ Μπενουά Βιολιέ - ο οποίος αυτοκτόνησε με όπλο μέσα στο διαμέρισμα του - επισκίασε την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου οδηγού Μισελέν, που έγινε χθες στο Παρίσι. 

Ο 44χρονος σεφ είχε τιμηθεί με τρία αστέρια Μισελέν ενώ το εστιατόριό του στην Ελβετία, Restaurant de l’ Hotel de Ville Crissier, αναδείχθηκε το καλύτερο παγκοσμίως τον Δεκέμβριο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον γαλλικό κατάλογο La Liste, με τα 1000 καλύτερα εστιατόρια.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον κόσμο της παγκόσμιας γαστρονομίας και στην εκδήλωση τηρήθηκε  στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή.

«Η ατμόσφαιρα είναι βαριά εξαιτίας του θανάτου του Μπενουά. Οι σκέψεις μας είναι με τη σύζυγο, το γιο του και τους συνεργάτες του», ανέφερε ο βραβευμένος σεφ Jean-François Piege.

Σε ό,τι αφορά τον οδηγό, οι σεφ Αλέν Ντουκάς και Κριστιάν Λε Σκε ξεχώρισαν, ενώ για πρώτη φορά διακρίθηκαν και 3 Ιάπωνες σεφ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση