GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαφνική επίσκεψη Τσίπρα σε Ολάντ για βοήθεια στην αξιολόγηση

Επίσκεψη - αστραπή στο Παρίσι όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Αλέξης...


Επίσκεψη - αστραπή στο Παρίσι όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει το Mega Channel.
 
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στη Γαλλία εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός για την εξεύρεση πολιτικής διεξόδου στην εμπλοκή των συνομιλιών με τους δανειστές.
 
Το ζήτημα της αξιολόγησης του προγράμματος συζητήθηκε και στη συνάντηση που είχαν χθες το βράδυ ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ στο Στρασβούργο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες εκφράστηκε η έντονη ανησυχία των δύο ηγετών για τις κινητοποιήσεις στην Ελλάδα και το σκηνικό πολιτικό αστάθειας που φαίνεται να δημιουργείται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση