GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα αρνάκι και μια τάφρος γάλα οχύρωσαν το μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη

Ένα αρνάκι και τόνοι γάλα χυμένο στην άσφαλτο καθώς και μπάλες από άχυρο έχουν οχυρώσει το μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη. Αγρότες και κ...


Ένα αρνάκι και τόνοι γάλα χυμένο στην άσφαλτο καθώς και μπάλες από άχυρο έχουν οχυρώσει το μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη. Αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διαμαρτυρίες τους ενάντια στο νέο ασφαλιστικό αλλά και τα φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
Κτηνοτρόφοι με μαύρες σημαίες στα αγροτικά, κορνάροντας και χτυπώντας δυνατά κουδούνες, έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Τέμπη όπου και έχυσαν στο οδόστρωμα τόνους γάλακτος, ενώ δημιούργησαν και ένα "φράγμα" με μπάλες από άχυρο.
Το σκηνικό συμπλήρωνε ένα μικρό αρνάκι το οποίο περιφερόταν στον χώρο, αν και αρχική τους πρόθεση ήταν να μεταφέρουν και αιγοπρόβατα στα Τέμπη, αλλά τελικά το αρνάκι αποτέλεσε το αντιπροσωπευτικό "δείγμα" και των λοιπών ζώων.
Το πέρασμα στην Κοιλάδα των Τεμπών παραμένει αποκλεισμένο. Οι αγρότες του μπλόκου ζητούν επίμονα ραντεβού με τον πρωθυπουργό προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση