GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός, με μοιραίο τον Ρομπέρτο

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Eur...


Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Europa League, και πλέον καλείται να νικήσει τους Βέλγους με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη, αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους Πειραιώτες να μην κλείνονται πίσω, αλλά αντίθετα να πιέζουν για ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ. Είχαν μάλιστα τη μεγάλη ευκαιρία στο 9ο λεπτό να το πετύχουν, όμως ο Ιντέγε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας, μετά από εξαιρετική πάσα του Ντουρμάζ.

Ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες για τους “ερυθρόλευκους”, με τον Ντουρμάζ στο 29' να φτάνει κοντά στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά τον Προτό να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, ενώ και πάλι ο Σουηδός εξτρέμ στο 45' από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Εν τω μεταξύ, η Άντερλεχτ είχε απειλήσει με το σουτ του Ντζούρισιτς που απέκρουσε ο Ρομπέρτο στο 6ο λεπτό, αλλά και με τον Πρατ στο 30', με τον Ρομπέρτο και πάλι να σώζει τον Ολυμπιακό.

Όμως ο Ισπανός γκολκίπερ αποδείχθηκε τελικά μοιραίος για τους Πειραιώτες στο 68', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε κακή έξοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στον Κάρα με γυριστό από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βάλει μπροστά στο σκορ την Άντερλεχτ.

Το γκολ... πάγωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Προτό, κι έτσι έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από το Κονστάντ Βάντενστοκ των Βρυξελλών. Ωστόσο, η πρόκριση είναι ανοιχτή, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να στηρίζονται στο “καυτό” Καραϊσκάκη για να κάνουν την ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση