GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παιχνίδι» και στην Θεσσαλονίκη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του Βασίλη Μπουζιώτη Πρώτος σας πρόδωσα πως η άξια Άλκηστις Πρωτοψάλτη ετοιμάζει ισχυρότατο «χτύπημα» στο Μέγαρο...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Πρώτος σας πρόδωσα πως η άξια Άλκηστις Πρωτοψάλτη ετοιμάζει ισχυρότατο «χτύπημα» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το «Παιχνίδι στο χρόνο» στις 11,12 και 13 Φεβρουαρίου, πρώτος μίλησα μαζί της για το νέο της «στοίχημα» στην Realnews και τώρα έρχομαι να σας πληροφορήσω  ετοιμάζεται και για Θεσσαλονίκη.
Η χαρισματική τραγουδίστρια πρόκειται να εμφανιστεί στο εκεί Μέγαρο Μουσικής στις 19 Μαρτίου και είναι ενθουσιασμένη για αυτό.Για πάμε από την αρχή.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πανέτοιμη να εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση... με το χρόνο!
Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinArte! Με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά.  Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν  ξανά  στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα!
Σ'αυτό το μελωδικό ταξίδι θα συναντήσουμε και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα θυμηθούμε,  θα ονειρευτούμε, θα τραγουδήσουμε κλείνοντας μαζί το μάτι στο χρόνο....
Συμμετέχει ο Γιώργος Καραδήμος στο τραγούδι. Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων MandolinARTE.
Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης. Σπεύστε γιατί γίνεται «κόλαση»με την προπώληση και ετοιμαστείτε   και οι Θεσσαλονικείς για να την απολαύσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση