GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παντελίδης για τη "σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα"

Ο Παντελής Παντελίδης, την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε για ένα live στο νυχτερινό κέντρο Pavilion της Κύπρου καταφέρνοντας να ξεσηκώσε...


Ο Παντελής Παντελίδης, την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε για ένα live στο νυχτερινό κέντρο Pavilion της Κύπρου καταφέρνοντας να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με το νέο του τραγούδι.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συναυλίας του, τραγούδησε τους παρακάτω στίχους:
«Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα, που τριγυρνά στα Κατεχόμενα».
Αφού τελείωσε το κομμάτι υπήρξε έντονη αμηχανία, ενώ δεν υπήρξε χειροκρότημα από το κοινό. Παράλληλα, το απόσπασμα ανέβηκε στα social media και ακολούθησε έντονος σχολιασμός.
O λαϊκός τραγουδιστής δημοσίευσε μέχρι τώρα δύο κείμενα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να απαντήσει σε όλους εκείνους που κρίνουν αρνητικά το τραγούδι του.
Το πρώτο κείμενο που ανήρτησε και λίγο μετά κατέβασε έγραφε:
«Οι στίχοι από το τραγούδι που είπα για πρώτη φορά στη Λευκωσία στην προ ολίγων ημερών συναυλία μου. Ένα "ερωτικό" και όχι κοινωνικό τραγούδι με σεβασμό στην αγαπημένη μου Κύπρο και στους Κύπριους φίλους και φίλες μου. Σας ευχαριστώ όλους».

Δείτε εδώ το δεύτερο κείμενό του:

Ο Γιώργος Θεοφάνους άσκησε αυστηρή κριτική στον Παντελή Παντελίδη μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση