GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς συνέλαβαν Αφγανό που επιτέθηκε με μαχαίρια σε Πακιστανούς

Ένας 20χρονος Αφγανός συνελήφθη κατηγορούμενος ως εκ των «πρωταγωνιστών» του αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες ...


Ένας 20χρονος Αφγανός συνελήφθη κατηγορούμενος ως εκ των «πρωταγωνιστών» του αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στους Ευζώνους Κιλκίς, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 46χρονος Πακιστανός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο συμπατριώτες του.
Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος που εξέδωσε προηγουμένως ο ανακριτής Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμμετοχή του 20χρονου Αφγανού στο επεισόδιο επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά κι ένας από τους τραυματίες, όταν κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου κοντά σε βενζινάδικο, όπου συγκεντρώνονται πρόσφυγες και μετανάστες. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Κιλκίς προέκυψε ότι ομάδα πέντε αλλοδαπών, που σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων ήταν Αφγανοί υπήκοοι, επιτέθηκε με μαχαίρια στους τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι περιφέρονταν στην περιοχή, αναζητώντας τρόπους να περάσουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ, ενώ οι δράστες φαίνεται ότι λήστεψαν τα θύματά τους.
Στις καταθέσεις που έδωσαν οι δύο τραυματισμένοι μετανάστες δεν εξήγησαν εάν προηγήθηκε κάποια συναλλαγή με τους δράστες για το ενδεχόμενο να ήθελαν να πληρώσουν διακινητές προκειμένου να τους μεταφέρουν στη γειτονική χώρα, κάτι το οποίο -πάντως- ερευνάται από της αστυνομικές αρχές.
Από την έρευνα της Ασφάλειας Κιλκίς ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή και δεύτερου Αφγανού στο επεισόδιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση