GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ; Ο (χρήστης των υπηρεσιών της Μυκόνου) Αρούλης υπέρ της νέας διαπλοκής...

Georgios Anagnostakos Σε αναζήτηση ρόλου πολιτικής επιβίωσης, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας τις επιλογές της νέας δ...

Georgios Anagnostakos
Σε αναζήτηση ρόλου πολιτικής επιβίωσης, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας τις επιλογές της νέας διαπλοκής.
Σε λίγο θα μάθουμε και το αντίδωρο για τον χρήστη των υπηρεσιών της Μυκόνου ή το ξέρουμε ήδη ;
--------------------------------
«Διαφορετική άποψη από τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ότι έχει ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» υπογράμμισε πως στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ομάδα που είχε συνεργαστεί και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη μελέτη όλου του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου και, όπως ανέφερε, «πάνω σε κριτήρια βιωσιμότητας, είδαμε με συγκεκριμένους αριθμούς ότι, για να υπάρχει οικονομική βιωσιμότητα, δεν μπορούν να υπάρχουν πάνω από 2,5 πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί. Από εκεί και πάνω αρχίζει και κλυδωνίζεται -ως και χάνεται- η οικονομική βιωσιμότητα και μιλάμε για ζημιογόνες τηλεοπτικές επιχειρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση