GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεχεράνη: Προβάδισμα μεταρρυθμιστών-μετριοπαθών υποψηφίων

Οι μεταρρυθμιστές υποψήφιοι έχουν εξασφαλίσει εντυπωσιακό προβάδισμα στην Τεχεράνη, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα των βουλευτικών...


Οι μεταρρυθμιστές υποψήφιοι έχουν εξασφαλίσει εντυπωσιακό προβάδισμα στην Τεχεράνη, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την καταμέτρηση του 44% των ψήφων.

Το 1,3 εκατομμύριο ψηφοφόροι από τα 2,3 που ψήφισαν χθες στην Τεχεράνη υποστήριξαν τον συνασπισμό των μεταρρυθμιστών και των μετριοπαθών, που αναμένεται να κερδίσει τις 29 από τις 30 έδρες της ιρανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην Τεχεράνη προηγείται σε ψήφους ο μεταρρυθμιστής υποψήφιος Μοχάμεντ Ρεζά Αρέφ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Αρέφ προηγείται σε ψήφους, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ακολουθούμενος από πέντε ακόμη μεταρρυθμιστές. Έβδομος έρχεται ένας συντηρητικός υποψήφιος.

Ο Μοχάμεντ Ρεζά Αρέφ είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Στάνφορντ, ήταν υποψήφιος για την προεδρία, έχει χρηματίσει υπουργός και ήταν αντιπρόεδρος της χώρας επί προεδρίας του μεταρρυθμιστή Μοχάμαντ Χαταμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση