GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αντιληφθεί το Συνταγματικό καθήκον του...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη. Κύριοι Βουλευτές, Αηδιαστική απόλαυση σήμερα, τα τρία γερμανικά μνημονιακά «αντιπολιτευτικά»κατοχικά κόμ...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη.

Κύριοι Βουλευτές,
Αηδιαστική απόλαυση σήμερα, τα τρία γερμανικά μνημονιακά «αντιπολιτευτικά»κατοχικά κόμματα.
Καρμπόν οι δηλώσεις τους , τύπου γερμανικού κουτόχορτου για τον λαό, πουακούστηκαν στην τηλεόραση.
Οι δηλώσεις δηλαδή, της Κυριάκο-ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ της κ. Φώφης, του υπόεξαφάνιση Ποτάμη και του Λεβέντειου «γερμανικού» κόμματος. Σίγουρα τους τιςέδωσε η πρεσβεία της κατοχικής Καγκελαρίας.
Μόλις κυκλοφόρησε αυτή της Κυριάκο-ΝΔ. Που δεν γνωρίζω αν συντάκτης τηςείναι ο του Γερμανικού εν ΝΔ πολιτικού σχεδιασμού, ο «παραιτηθείς» μέγαςσύμβουλος του Κυριάκου, ο Γεωργιάδης ο έτερος. Ο του Σόρος κτλ, κτλ, κτλ.
Και που την ανέγνωσε ο κ. Κουμουτσάκος. Τι να έκανε ο άνθρωπος

Κουμουτσάκος: Οργή του λαού για τη σκόπιμη εξαπάτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64326023

Ταυτόσημες και οι δηλώσεις και των ανωτέρω λοιπών «γερμανών» εταίρων πουακούστηκαν στην τηλεόραση.
Και που όλοι μαζί μας λένε ότι.
Έξη χρόνια μας λένε, με τους δηλωσίεςΠανδρεοΠαδημιοΣαμαροΚουβελοΒενιζελοΚαρατζαφερηδες, πηγαίναμε μια χαρά. Με 180% του ΑΕΠ χρέος (από 110% προ «σωτηρίας»), με 30% πραγματική ανεργία(από 9% προ «σωτηρίας»), με κλοπή συντάξεων κατά 60%, με αντίστοιχη μείωσημισθών κτλ.
Και ήρθε αυτός Τσίπρας, λένε, αφού εξαπάτησε τον λαό, να συνεχίσει την ίδιαπολιτική.
Και αυτός φταίει, λένε, που την συνεχίζει με τη σύμφωνη ψήφο τους.
Και δεν φταίει αυτό λένε αλλά οι υποσχέσεις του που προδοτικά δεν τήρησε.
Απόλαυση επίσης ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Που το μόνον που τον πείραξε ήταν η «μόλυνση»της βάρβαρης γερμανικής κατοχικής φασιστικής δήθεν αριστερής και δήθενδημοκρατίας, από τη Χρυσή Αυγή.
Που όλοι μαζί του ψευτοδημοκρατικού γερμανικού τόξου, αναμένεται να τηγιγαντώσουν.

Όλα δείχνουν ότι ο «χαρισματικός» τέλος. Το ερώτημα είναι και τώρα τι;; Απαιτείταιόλες οι υγιείς Ελληνικές δυνάμεις να σώσουν τον τόπο. Και υπάρχουν.
Θυμίζω τους, Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον συνεπή και μαχητικό ευρωβουλευτή Μαριά, τονΠαπαθεμελή, τον Μεϊμαράκη, τους Καθηγητές Ρουμελιώτη, Κασιμάτη, Λαπαβίτσα,τον Καθηγητή Ρωμανιά, την Καθηγήτρια κυρία Δελιβάνη, και άλλους, και άλλουςΈλληνες πολιτικούς και μη, έστω και αν διαφωνούν εν μέρει μεταξύ τους .
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει Συνταγματικόκαθήκον να επαναφέρει τις ελευθερίες του Ελληνικού λαού. Όχι με γλυκανάλαταλόγια. Και να προωθήσει ενέργειες για την σωτηρία των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση