GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BRIT Awards 2016: Ο... τυφώνας Adele σάρωσε τα Βρετανικά Βραβεία

Καλύτερη σόλο καλλιτέχνης (καλύτερη Βρετανίδα τραγουδίστρια), καλύτερο single για το Hello, το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις σε...


Καλύτερη σόλο καλλιτέχνης (καλύτερη Βρετανίδα τραγουδίστρια), καλύτερο single για το Hello, το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία για το 25 και Βραβείο Παγκόσμιας Επιτυχίας: Η Adele τα πήρε όλα και έφυγε  στα BRIT Awards που έγιναν στην  O2 arena του Λονδίνου.
Μάλιστα, στην κατηγορία Καλύτερη Βρετανίδα Τραγουδίστρια, η Adele είχε να... συναγωνιστεί την Amy Winehouse -ή, για την ακρίβεια - το φάντασμα της τραγουδίστριας που πέθανε νέα και μπήκε στο πάνθεον των μουσικών θρύλων. 
«Χάθηκα για ένα διάστημα και δεν ήξερα εάν θα ξαναβρεθώ εδώ. Εσείς όμως είστε τόσο καλοί μαζί μου κι αυτό είναι υπέροχο», είπε συγκινημένη η Adele.
Τα συγχαρητήρια έφτασαν στην Adele και από το διάστημα!
«Συγχαρητήρια στην καταπληκτική Adele. Κατέκτησε τον κόσμο και αποτελεί στα αλήθεια παγκόσμιο είδωλο, δήλωσε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο Βρετανός αστροναύτης Τim Peak.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση