GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίσι: Οι Eagles of Death Metal ολοκλήρωσαν τη συναυλία του Μπατακλάν

 Για πρώτη φορά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Μπατακλάν – 3 μήνες μετά την τραγωδία με τους 90 νεκρούς στο θέατ...


 Για πρώτη φορά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Μπατακλάν – 3 μήνες μετά την τραγωδία με τους 90 νεκρούς στο θέατρο - τo αμερικανικό συγκρότημα Eagles of Death Metal επέστρεψε στο Παρίσι, δίνοντας χθες μία συναυλία. Για την ακρίβεια, ολοκλήρωσε την συναυλία που διέκοψαν οι τρομοκράτες, μέσα σε κλίμα συγκίνησης. 

Καθώς το Μπατακλάν παραμένει κλειστό έκτοτε, η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Olympia με την παρουσία επιζώντων των επιθέσεων και συγγενών των θυμάτων, τους οποίους προσκάλεσε η παραγωγή, όπως επίσης και θαυμαστών του συγκροτήματος.

Εμφανώς συγκινημένος, ο αρχηγός του συγκροτήματος Τζέσι Χιουζ δεν απηύθυνε κανένα μήνυμα στο κοινό μόλις ανέβηκε στη σκηνή.

Το συγκρότημα άρχισε να παίζει το τραγούδι "I only want you" ωστόσο αιφνιδιαστικά σταμάτησε πριν το ολοκληρώσει.

«Για μία στιγμή ας θυμηθούμε, κατόπιν θα συνεχίσουμε και πάλι να παίζουμε» είπε ο Τζος Χομ, συνιδρυτής του συγκροτήματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση