GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

easyFoodstore: Η νέα μεγάλη ιδέα του Stelios, τρόφιμα με 33 σεντς!

Στον κλάδο του λιανικού εμπορίου τροφίμων επεκτείνεται ο ιδρυτής της EasyJet, ανοίγοντας κατάστημα στο Λονδίνο όπου οι καταναλωτές μπ...


Στον κλάδο του λιανικού εμπορίου τροφίμων επεκτείνεται ο ιδρυτής της EasyJet, ανοίγοντας κατάστημα στο Λονδίνο όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν προϊόντα τροφίμων με 33 σεντς!

Ο Στέλιος Χατζηιώαννου λανσάρισε ένα πιλοτικό «easyFoodstore» στο Λονδίνο, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν καφέ, ντοματόσουπα, μακαρόνια, κέικ, πίτσες και άλλα για όλον τον Φεβρουάριο με μόλις 25 πένες. Στη «λίστα» των τροφίμων δεν έχουν προστεθεί ακόμα φρούτα και φρέσκα κρεατικά, όπως μεταδίδει το CNBC.

Αν και οι λεπτομέρειες για την τιμολογιακή πολιτική του νέου καταστήματος μετά τον Φεβρουάριο δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, το σλόγκαν της easyFoodstore είναι «Κανένα ακριβό brand. Μόνο τρόφιμα ειλικρινώς τιμολογημένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση