GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξέχασα ότι είχαμε αγώνα με τη Μίντιλαντ και έπαιζα FIFA!"

Ακόμα ένα στραπάτσο υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ηττήθηκε από τη Μίντιλαντ (2-1) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φά...


Ακόμα ένα στραπάτσο υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ηττήθηκε από τη Μίντιλαντ (2-1) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των «32» του Europa League και ο «τελειωμένος», Λουίς Φαν Χάαλ δεν φαίνεται να έχει περιθώριο επιστροφής και απλά υπομένει τόσο αυτός όσο και η διοίκηση το «πικρό» ποτήρι. 

Ωστόσο, το πρόβλημα που υπάρχει στους «κόκκινους διαβόλους» είναι πολύ πιο σοβαρό και αυτό φαίνεται και από το… εσωτερικό της, καθώς παίκτης της ομάδας που αγωνίζεται εδώ και δύο μήνες ως δανεικός στη Χαλ, ομολόγησε ότι ξέχασε εντελώς ότι έπαιζε η ομάδα του με τη Μίντιλαντ και αντ’ αυτού, έπαιζα FIFA. 

Ο λόγος για τον Νικ Πάουελ που μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για το ματς της Χαλ κόντρα στην Άρσεναλ για τον 5ο γύρο του FA Cup και όταν ρωτήθηκε για την ήττα της ομάδας του, δεν δίστασε να παραδεχθεί την «γκάφα» του. 

«Το ξέχασα εντελώς. Έπαιζα FIFA. Διάβασα τα ρεπορτάζ και δεν ξέρω, είναι σκληρό. Είναι υπό πίεση γιατί το “αφεντικό” είπε ότι το Europa League είναι ο καλύτερος τρόπος για πρόκριση στο Champions League της νέας σεζόν. 

Έχουν πολλούς τραυματισμούς με τον Ρούνεϊ να είναι εκτός και ο Ντε Χέα τραυματίστηκε πριν από το ματς. Ωστόσο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έπρεπε να κερδίσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νικ Πάουελ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση