GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η χώρα κινδυνεύει ακόμη με Grexit - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό. «Ο κ.Τσίπρας συστηματικά παρί...


Έντονη κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό. «Ο κ.Τσίπρας συστηματικά παρίσταται στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά φεύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

«Μέσα σε 24 ώρες από τη Σύνοδο Κορυφής απεδείχθη ότι είναι στον αέρα τα πάντα. Ο Πρωθυπουργός καλεί σε Σύνοδο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συναινέσουμε στο προσφυγικό» είπε.

«Η χώρα κινδυνεύει ακόμη με Grexit», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Ισχυρίζεστε ότι έχετε καλά μέτρα, ότι πλήττονται οι μεγάλοι και ωφελούνται οι μικροί, αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Η κοινωνία ζητά την ψήφο της πίσω. Αν σας προτείνω οικουμενική δεν θα το κάνω για να σας στηρίξω», συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

«Με το ποσοστό που έχετε, αυτά που κάνετε δείχνουν ασέβεια προς το λαό. Δεν μπορεί να τρελάθηκε ο λαός και να αντιδράει. Η Βουλή πολύ γρήγορα θα δώσει οικουμενική λύση και θα είστε εσείς που θα την ζητάτε», είπε, κλείνοντας την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Θεοδωράκης: Ποτ πουρί η ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση της Γεννηματά στον Τσίπρα: Οδηγείτε τη χώρα σε αδιέξοδο - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση