GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πασαρέλα του Gucci θα μετατραπεί το Αβαείο του Γουέστμινστερ

 Για περισσότερο από μία χιλιετία μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της Βρετανίας έχουν περπατήσει στους διαδρόμους και σ...


 Για περισσότερο από μία χιλιετία μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της Βρετανίας έχουν περπατήσει στους διαδρόμους και στις αίθουσές του, πολλοί για να παντρευτούν, ή αργότερα για να φιλοξενηθούν οι τάφοι τους, όπως του Νεύτωνα, του Δαρβίνου, του Σώσερ και του Γουίλμπερφορς.
Τώρα, σε μία πρωτοφανή εμπορική κίνηση που έχει αναστατώσει πολλούς από την συντηρητική πτέρυγα της Εκκλησίας της Αγγλίας, το Αβαείο του Γουέστμινστερ έχει συμπεριλάβει στη λίστα του τον οίκο μόδας Gucci, για να φιλοξενήσει στους χώρους του την πρώτη επίδειξη μόδας της ιστορίας του.
Τον Ιούνιο ο ιταλικό οίκος μόδας θα αναδείξει τη νέα του συλλογή ρούχων στο περιστύλιο της μονής. Μοντέλα θα βαδίσουν πλάι στους τάφους των μοναχών που μεταφέρθηκαν εκεί, λίγα μέτρα μακριά από το χώρο που γίνονται οι βασιλικοί γάμοι.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε, περιγράφει το σόου ως κάτι το «μαγικό», ενώ οι κληρικοί έχουν αντίθετη άποψη γι αυτό.
Ο αιδεσιμότατος Πίτερ Όουεν - Τζόνς μιλώντας στην εφημερίδα «The Independent», επισήμανε ότι «τέτοιες εκδηλώσεις μπερδεύουν τον κόσμο για το ρόλο της Εκκλησία. Είναι η κεντρική εικόνα του Χριστιανισμού που υπάρχει για να προσφέρει πνευματική τροφή και αγάπη ή είναι απλά ένα μέρος της αγοράς του καπιταλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση