GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Γκάρνερ μιλά για το χωρισμό με τον Άφλεκ και τη νταντά... σκάνδαλο

Ο χωρισμός του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. H ηθοποιός, παραχωρώντας μια συνέντευξη στο περιοδι...


Ο χωρισμός του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ.

H ηθοποιός, παραχωρώντας μια συνέντευξη στο περιοδικό «Vanity Fair» για το τεύχος Μαρτίου, μιλά πρώτη φορά για όσα έχουν συμβεί και αποκαθιστά την αλήθεια, δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία.

«Ήταν ένας πραγματικός γάμος. Δεν ήταν για τις κάμερες. Και ήταν η μεγαλύτερη προτεραιότητα για μένα να μείνω σε αυτόν τον γάμο. Αλλά δεν τα κατάφερα», είπε η 43χρονη.

Ισχύει ότι «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η νταντά των παιδιών τους;

«Είχαμε χωρίσει μήνες πριν ακούσω για την νταντά. Εκείνη δεν είχε σχέση με την απόφασή μου για το διαζύγιο. Δεν ήταν μέρος της εξίσωσης. Κακή κρίση; Ναι. Δεν είναι καλό για τα παιδιά, να εξαφανίζεται από τη ζωή τους η γυναίκα που τα φροντίζει. Έπρεπε να κάνω πολλές συζητήσεις μαζί τους για την σημασία της λέξης 'σκάνδαλο'».

Μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ μετά από όλα όσα έγιναν;

«Δεν παντρεύτηκα έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες; Τον παντρεύτηκα. Και θα ξαναγύριζα πίσω το χρόνο και θα έπαιρνα πάλι την ίδια απόφαση. Δεν γίνεται να έχεις τρία παιδιά και να μην έχεις την σχέση που είχαμε. Εκείνος είναι η αγάπη της ζωής μου. Τι πρόκειται να κάνω γι' αυτό; Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, ο πιο χαρισματικός, ο πιο γενναιόδωρος. Απλά είναι ένας πολυσύνθετος άνθρωπος. Συνηθίζω να λέω: «Όταν ο ήλιος του ανατέλλει μέσα σου, το καταλαβαίνεις. Αλλά όταν ο ήλιος ανατέλλει κάπου αλλού, δημιουργεί κρύο. Είναι σαν σκιά».

Και η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει την εξομολόγησή της υπογραμμίζοντας:

«Μια μέρα παρακολουθούσα το CNN και μας είδα. Δεν θέλω να το κάνω πια. Αποφάσισα να παραμείνω σιωπηλή και να απομακρυνθώ απ΄ όλο αυτό. Δεν μπορώ να βγάλω κανένα συμπέρασμα πια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση