GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μοντέλα Harley Davidson 2016

Δύο νέες προτάσεις συμπληρώνουν τη γκάμα της αμερικάνικης φίρμας για το 2016, ευελπιστώντας σε ένα κοινό που έχει απαιτήσεις. Low Ride...


Δύο νέες προτάσεις συμπληρώνουν τη γκάμα της αμερικάνικης φίρμας για το 2016, ευελπιστώντας σε ένα κοινό που έχει απαιτήσεις.
Low Rider S: Ο μαχητής των δρόμων

Ένα μοντέλο που φέρνει την εργοστασιακή custom φιλοσοφία σε μια νέα εποχή. Το 1977, όταν η πρώτη Harley-Davidson Low Rider βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, διεύρυνε τα όρια της εργοστασιακής custom σχεδίασης.
Τώρα, το Low Rider S εξελίσσει το είδος και το μεταφέρει σε ένα πιο επιβλητικό και ισχυρότερο νέο επίπεδο. Τοποθέτησαν τον κινητήρα Screamin Eagle Twin Cam 110 σε ένα ευέλικτο πλαίσιο Dyna και τον ενίσχυσαν με μεγάλη εισαγωγή αέρα.
Πρόσθεσαν ψηλό τιμόνι, κεντρικά τοποθετημένα ποδωστήρια και νέα σέλα, που φέρνει τα χέρια ψηλά και τα πόδια σε ιδανικότερη γωνία.Πρόσθεσαν επίσης καλύτερης ποιότητας αναρτήσεις μπροστά και πίσω, παρέχοντας στον αναβάτη όλα όσα χρειάζεται για να ελέγξει πλήρως την ισχύ του κινητήρα.
Αφαίρεσαν κάθε τι το περιττό, έβαψαν όλα τα υπόλοιπα μαύρα, τόνισαν με χρυσές επισημάνσεις το ρεζερβουάρ και τους τροχούς και ολοκλήρωσαν το έργο με αλουμινένιους τροχούς 5 μπράτσων. Και όπως λέει η ίδια η H-D... πάρτε θέση πίσω από τη ζελατίνα και κρατείστε δυνατά το τιμόνι!
CVO Pro Street Breakout: Ρίξτε τη σκιά σας

Το επιβλητικό στιλ και η άφθονη ροπή είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο κορυφαίο κατάμαυρο American muscle μοντέλο.
Το CVO Pro Street Breakout είναι η επιτομή της σκοτεινής εμφάνισης και της εντυπωσιακής ροπής. Διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας φινιρίσματα, κορυφαίας ποιότητας βαφή και στιλιστικά στοιχεία από μπροστά μέχρι πίσω.
Ο πίσω τροχός Aggressor συνδυάζεται με ελαστικό 240 χιλιοστών. Τα μπροστά τοποθετημένα ποδωστήρια, η νέα -αγωνιστικής έμπνευσης- σέλα και το νέο τιμόνι δημιουργούν μια ιδανική θέση για οδήγηση σε κάθε περιβάλλον.
Ο κινητήρας Screamin Eagle Twin Cam 110B με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα, το ανεστραμμένο πιρούνι και τα νέα διπλά δισκόφρενα στο μπροστινό τροχό συμβάλλουν στην απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ δύναμης και στιλ. Είναι το κορυφαίο μακρύ και σκοτεινό American muscle της γκάμας!
Πηγή: caranddriver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση