GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη Σίνδο για το hotspot - ΦΩΤΟ

Ένταση πριν από λίγο στη συγκέντρωση κατοίκων στη Σίνδο ενάντια στη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων. Μερίδα των διαδηλωτών...


Ένταση πριν από λίγο στη συγκέντρωση κατοίκων στη Σίνδο ενάντια στη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων. Μερίδα των διαδηλωτών γκρέμισε μέρος της περίφραξης, με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Από τις 11:00 άλλωστε ξεκίνησε η συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής που αντιτίθενται στη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων, όπως έχει αποφασιστεί από την κυβέρνηση, ενώ στο σημείο ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι πρώτοι διαμαρτυρόμενοι. Ο αριθμός τους από νωρίς ήταν μεγάλος και αυξανόταν συνεχώς.
Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, πριν από λίγα λεπτά, από κατοίκους οι οποίοι απαιτούν από τη δημοτική αρχή πιο δραστικές αντιδράσεις, αλλά και άμεση διακοπή των εργασιών για τη δημιουργία του Κέντρου Προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση