GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζευγάρι που έβγαλε τις… Πενήντα Αποχρώσεις του στο Instragram

Για τον Mitch Gobel και την Sally Mustang το «σεξ είναι τέχνη». Το ζευγάρι από την Αυστραλία μοιράζεται τις προσωπικές λεπτομέρειες της...


Για τον Mitch Gobel και την Sally Mustang το «σεξ είναι τέχνη». Το ζευγάρι από την Αυστραλία μοιράζεται τις προσωπικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής του ζωής με τους 180.000 followers τους στο Instagram και μια πρόσφατη δείχνει την σχεδόν γυμνή Sally να στέκεται στα γόνατά της, με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της.

Αλλά η Mustang εξέφρασε την απογοήτευσή της όταν το Instagram διέγραψε μία από τις ακραίες πόζες της, οι οποίες είχε αναφερθεί από τους χρήστες των social media ότι είναι πολύ σεξουαλική. «Αγαπητέ κόσμε, το σεξ είναι κάτι που πρέπει να μην διαγράφεται ή να απαγορεύεται. Θα ήθελα πολύ να ξέρω αν εσείς θέλετε ακόμα περισσότερες πόζες από την χθεσινή νύχτα. Χρειάζεται πολύ χρόνο, προσπάθεια και εμπιστοσύνη για να μοιραστώ αυτό που έκανα χθες το βράδυ. Είναι πραγματικά απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιος το ανέφερε» έγραψε η ίδια. Όπως είπε στην Daily Mail Αυστραλίας η φωτογραφία τραβήχτηκε ένα μεσημέρι καλοκαιριού στην πίσω αυλή όταν «o ένας ήταν απελπισμένος για το σώμα του άλλου».

«Τα χρώματα και η ομορφιά των λουλουδιών αντιπροσώπευε την αγάπη μας και θυμόμαστε ένα απόγευμα που ήταν ιδιαίτερα πρόστυχο για εμάς» πρόσθεσε η Sally και ανέφερε ότι η διαγραφή αυτής της φωτογραφίας από το Instagram την τάραξε γιατί είχε σπαταλήσει πολύ ενέργεια για να την βγάλει. «Ήταν μια καλή υπενθύμιση όταν το μοιραστήκαμε.  Επειδή το σεξ δεν είναι «βρώμικο» απορρίφθηκε ένα πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε» είπε επίσης.

Το ζευγάρι επίσης είπε ότι το να δημοσιεύει τις πολύ προσωπικές, σεξουαλικές του στιγμές στο διαδίκτυο τους βοηθά να αναθερμαίνει τη σχέση τους γιατί βλέπει ποια είναι η οπτική των άλλων πάνω σε αυτές. Η ξανθιά blogger είπε επίσης ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για το σεξ και ξεκίνησε μοιράζοντας κάποιες σκέψεις της σε μια τάξη που δίδασκε γιόγκα και το κοινό, δηλαδή οι μαθητές της ενθουσιάστηκαν. Έτσι και στο Instagram (το οποίο διατηρεί μια αυστηρή πολιτική όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίες) το 90% όπως λέει η γυναίκα τους γέμιζε με θετικά σχόλια και υπήρχε και ένα 10% που παρέμενε αρνητικό και σοκαρισμένο από τις αναρτήσεις. Ο Gobel, ο οποίος είναι ένας καλλιτέχνης και μοιράζεται τις δικές του ιστορίες στο Instagram, είπε στη Daily Mail Αυστραλία ότι το σεξ είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής του, και είναι ακόμη πιο σημαντικό για αυτόν από την τέχνη. Το ζευγάρι σκέφτεται  «σοβαρά το ενδεχόμενο» να γράψει ένα μυθιστόρημα για να μοιραστεί περαιτέρω τις ιστορίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση