GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει a la carte στήριξη στην κυβέρνηση

“A la carte στήριξη δεν υπάρχει, ψήφισέ μου το ασφαλιστικό για να σπαταλάω εγώ εκατομμύρια στις ΔΕΚΟ με ανθρώπους που δεν έχουν τη δυ...


“A la carte στήριξη δεν υπάρχει, ψήφισέ μου το ασφαλιστικό για να σπαταλάω εγώ εκατομμύρια στις ΔΕΚΟ με ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να τις διοικήσουν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει”, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε ότι “το Ποτάμι έχει πάρα πολλά περιθώρια -περισσότερα από όσα φαίνονται- και να αντιπαλέψει την κυβερνητική πολιτική, αλλά και όλον αυτό το λαϊκισμό και τον συντηρητισμό που υπάρχει στη χώρα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας”.

Επανέλαβε την πρόταση του Ποταμιού για τη διακυβέρνηση της χώρας, λέγοντας: “Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι τα προβλήματα της χώρας δεν ξεπερνιόνται -και εμείς λέμε ότι δεν ξεπερνιόνται- να απευθυνθεί στη Βουλή, στις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιό του και να ζητήσει βοήθεια. Αυτό σημαίνει υπεύθυνη στάση”.

Όσο για την άποψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι μεταξύ οικουμενικής κυβέρνησης και εκλογών θα επέλεγε τις εκλογές, ο κ. Θεοδωράκης είπε: “Όταν πιεστεί πολύ το πολιτικό σύστημα και καταλάβει ότι η χώρα δεν έχει επόμενη μέρα, νομίζω ότι δεν θα ζητάει εκλογές, αλλά το να βρεθούν λύσεις”.

Αναφορικά δε με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, επανέλαβε πως απαιτείται η χάραξη εθνικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση