GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στη μνήμη του David Bowie

Στη μνήμη του David Bowie θα τραγουδήσει η Lady Gaga στην ερχόμενη τελετή των μουσικών βραβείων Grammy, που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίο...


Στη μνήμη του David Bowie θα τραγουδήσει η Lady Gaga στην ερχόμενη τελετή των μουσικών βραβείων Grammy, που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία που διοργανώνει την εκδήλωση
"Μια διαθήκη για όλες τις αισθήσεις, έναν φόρο τιμής στο καλλιτεχνικό ταλέντο και την απεριόριστη δημιουργικότητα του ειδώλου Ντέιβιντ Μπάουι, ενός καλλιτέχνη που αποτέλεσε για την τραγουδίστρια πηγή έμπνευσης", επισήμανε η Ακαδημία των βραβείων.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης ανέλαβε ο κιθαρίστας Νάιλ Ρότζερς, ένας παλιός φίλος του Bowie που είχε κάνει την παραγωγή του άλμπουμ Lets Dance το οποίο κυκλοφόρησε το 1983.
Ο Bowie, ένας από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία 50 χρόνια, απεβίωσε την 10η Ιανουαρίου, σε ηλικία 69 ετών. Ο Bowie ήταν ο εμπνευστής της μουσικής γκλαμ ροκ, ενώ δεν φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί και με άλλα είδη μουσικής όπως τη σόουλ, τη τζαζ και την ηλεκτρονική μουσική.
Η επιτυχία του αποτυπώνεται κατά κάποιο τρόπο στον αριθμό των δίσκων που πούλησε: περισσότερους από 140 εκατομμύρια, αλλά και στην επιρροή που άσκησε και συνεχίζει να ασκεί στους συναδέλφους του.
Παρά την επιτυχία του, ο Bowie κέρδισε ένα μόλις βραβείο Grammy κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, για ένα βίντεο κλιπ του. Τιμήθηκε επίσης με ένα βραβείο Grammy για το σύνολο της καριέρας του το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση