GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ποιον πολιτικό θα εμφανιστεί στα Όσκαρ η Lady Gaga

Στο πλευρό της Lady Gaga θα πραγματοποιήσει μία σπάνια εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάι...


Στο πλευρό της Lady Gaga θα πραγματοποιήσει μία σπάνια εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν .
Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και τα φώτα του Χόλυγουντ προκειμένου να παρουσιάσει μια πρωτοβουλία του Λευκού Οίκου εναντίον της σεξουαλικής βίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, επισήμανε σήμερα ένας αξιωματούχος.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος θα παρουσιάσει τη Lady Gaga που θα τραγουδήσει το τραγούδι με τίτλο "Til It Happens To You" (Μέχρι να συμβεί σε εσένα), το οποίο είναι υποψήφιο για το Χρυσό Αγαλματίδιο και ακούγεται στο ντοκιμαντέρ "The Hunting Ground" με επίκεντρο αυτό το θέμα.
«Ο αντιπρόεδρος θα αδράξει την ευκαιρία για να απευθύνει έκκληση σε όλους τους θεατές και τηλεθεατές να δεσμευτούν ότι θα βροντοφωνάξουν και θα βοηθήσουν ώστε να αλλάξουν οι συμπεριφορές απέναντι στις σεξουαλικές επιθέσεις» τόνισε ο αξιωματούχος.
Τον Αμερικανό αντιπρόεδρο θα συνοδεύει η σύζυγός του Τζιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση