GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοραλλιογενής ύφαλος καταστράφηκε από σκάφος του συνιδρυτή της Microsoft

Το ταξίδι αναψυχής του συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν, κάθε άλλο παρά σε καλό του βγήκε αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με πρόστιμο που αγγ...


Το ταξίδι αναψυχής του συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν, κάθε άλλο παρά σε καλό του βγήκε αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με πρόστιμο που αγγίζει 600.000 δολάρια. Ο λόγος; O επιχειρηματίας κατηγορείται ότι κατέστρεψε με το πολυτελές γιοτ του έναν κοραλλιογενή ύφαλο στα νησιά Κέιμαν .
Συγκεκριμένα, ο Άλεν φέρεται πως κατέστρεψε με το γιοτ του πάνω από 1.300 τμ στον εύθραυστο κοραλλιογενή ύφαλο στα νησιά Κέιμαν και κατηγορείται πως προκάλεσε σημαντική ζημιά στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τον τομέα του περιβάλλοντος στα νησιά Κέιμαν, το  καταστροφικό πέρασμα του σκάφους του Αμερικανού επιχειρηματία συνέβη στις 14 Ιανουαρίου, ωστόσο, ο ίδιος δεν βρισκόταν μέσα στο γιοτ εκείνη την ημέρα.
Παρ’ όλα αυτά, το πλήρωμα του γιοτ καταγγέλλεται επειδή έριξε την άγκυρα σε μια περιοχή η οποία προστατεύεται και κατέστρεψε σημαντικό μέρος του υφάλου.
Από την πλευρά του, ο  Πολ Άλεν υποστηρίζει ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα του γιοτ ακολούθησαν απλά τις οδηγίες που τους έδωσαν οι τοπικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση