GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται στην Ελλάδα οι Muse!

Ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2000, μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album, όταν ακόμα δεν ήταν ευρέως γνωστο...


Ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2000, μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album, όταν ακόμα δεν ήταν ευρέως γνωστοί. Ακολούθησε μία ακόμα εμφάνιση στη χώρα μας το 2002 και άλλη μία το 2007, όταν πια μεγάλες επιτυχίες όπως τα Supermassive Black Hole, Starlight, Time is Running Out και Plug In Baby τους είχαν κάνει διάσημους σε όλο τον κόσμο. Ε, λοιπόν οι Muse επιστρέφουν φέτος στην Ελλάδα, μία είδηση που ήδη προκαλεί... πανικό στους χιλιάδες εν Ελλάδι οπαδούς τους!

Οι Muse θα εμφανιστούν στη δεύτερη μέρα του Ejekt Festival, στις 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα μέσω Facebook. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο κιόλας, με τις τιμές τους να διαμορφώνονται ως εξής:

Early bird εισιτήρια: 40 ευρώ

VIP early bird εισιτήρια: 70 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη μέρα του Ejekt Festival, που είναι στις 8 Ιουλίου, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι... συνήθεις ύποπτοι Editors και James.

Για την πρώτη μέρα του Ejekt, οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Early bird εισιτήρια: 30 ευρώ
VIP early bird εισιτήρια: 45 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση