GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Non της Γαλλίας για συμφωνία με τη Google για αναδρομικούς φόρους

Καμία συμφωνία για αναδρομικούς φόρους διαμηνύει η Γαλλία προς τον κολοσσό του διαδικτύου Google. Η Google έκανε αντίστοιχη συμφωνία μ...


Καμία συμφωνία για αναδρομικούς φόρους διαμηνύει η Γαλλία προς τον κολοσσό του διαδικτύου Google. Η Google έκανε αντίστοιχη συμφωνία με τη Βρετανία για φόρους που χρωστούσε στο κράτος, ύψους 130 εκατ. λιρών και προσπαθεί τώρα να κάνει το ίδιο και με το Παρίσι.
Όμως ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, απέκλεισε σήμερα κάθε ενδεχόμενο συμφωνίας. "Οι γαλλικές φορολογικές αρχές δεν διαπραγματεύονται το ποσό των οφειλόμενων φόρων, ήδη διεξάγεται μια συζήτηση για το ποιοι κανόνες ισχύουν, αυτό είναι απολύτως θεμιτό", δήλωσε ο Σαπέν σε δημοσιογράφους στο περιθώριο οικονομικού συνεδρίου.
Ο Σαπέν είπε στο συνέδριο ότι τα ποσά που αφορούν τη Γαλλία είναι "πολύ μεγαλύτερα" από αυτά στη Βρετανία, όπου η Google κατέληξε σε διακανονισμό ύψους 130 εκατ. λιρών για την περίοδο από το 2005 και ύστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση