GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oργή της Τάνιας Τσανακλίδου για το κατέβασμα της Ισορροπίας του Nash

H Τάνια Τσανακλίδου έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και το δημοσιογράφο Παντελή Νασόπουλο, με αφορμή την επι...


H Τάνια Τσανακλίδου έδωσε μια συνέντευξη καρδιάς στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και το δημοσιογράφο Παντελή Νασόπουλο, με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο, και συγκεκριμένα στη Σκηνή της Φυρνίχου του Θεάτρου Τέχνης και στο έργο «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα».

Διαβάστε ΕΔΩ: Τι απαντά το Εθνικό για την παράσταση με κείμενα του Σάββα Ξηρού

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην αιφνίδια απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να «κατεβάσει» το έργο «Ισορροπίας του Nash» που βασίζεται σε αποσπάσματα του βιβλίου του Σάββα Ξηρού.

Διαβάστε ΕΔΩ: Πρόωρη... αυλαία για το θεατρικό έργο με κείμενα του Σάββα Ξηρού

"Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο ούτε στη Χούντα. Δηλαδή στη Χούντα, η Αμερικάνικη Πρεσβεία έβγαινε κρυφά και κανόνιζε τι θα ακούγεται και τι δε θα ακούγεται. Τώρα με απίστευτο θράσος βγαίνει και υποδεικνύει σε ένα λαό τι είδους πολιτισμό θα έχει. Αυτό με εξόργισε. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μόνο στη γερμανική Κατοχή".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση