GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο τελωνείο της Εξοχής! Οι αγρότες συνεχίζουν το μπλόκο...

Την παραμονή τους στο τελωνείο της Εξοχής και την διατήρηση του μπλόκου αποφάσισαν οι αγρότες της περιοχής, παρότι οι περισσότεροι συνάδε...

Την παραμονή τους στο τελωνείο της Εξοχής και την διατήρηση του μπλόκου αποφάσισαν οι αγρότες της περιοχής, παρότι οι περισσότεροι συνάδελφοι τους αποχωρούν από τα μπλόκα. Μετά από τη γενική συνέλευση, οι αγρότες τόνισαν ότι θα τηρήσουν «αυστηρά» το πρόγραμμα διέλευσης που έχουν ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες.
 «Κανονίζουμε και άλλες, εναλλακτικές τύπου δράσεις σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι και να φύγουμε από τα μπλόκα, οι κινητοποιήσεις μας δεν σταματούν, αφού παραμένουμε έντονα δυσαρεστημένοι με τις εξελίξεις» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βασίλης Καστίδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου. 
 Στο τελωνείο της Εξοχής ισχύει ο επ΄αόριστον αποκλεισμός για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ αναφορικά με την κυκλοφορία των ι.χ οχημάτων και των λεωφορείων, η διέλευσή τους διεξάγεται ομαλά στο δίωρο 15.00-17.00 και από τις 22.30 το βράδυ μέχρι και τις 10 το πρωί, οπότε κλείνει και πάλι. 
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση