GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λύγισαν" on air οι συνάδελφοι της Μαρίας Παπουτσάκη με το θάνατό της

H Μαρίας Παπουτσάκη "έφυγε" σε ηλικία 61 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Παναγιώτης ...


H Μαρίας Παπουτσάκη "έφυγε" σε ηλικία 61 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Παναγιώτης Τάκης αναφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής στον άδικο χαμό της συναδέλφου τους και δε μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση και τα δάκρυά τους.

Διαβάστε ΕΔΩ: Πέθανε η Μαρία Παπουτσάκη

«Να σας πούμε ότι εμείς εδώ στο Mega, η καρδιά μας είναι πολύ ματωμένη από χθες... έφυγε η Μαρία Παπουτσάκη από κοντά μας... Ζητώ συγγνώμη! Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δικός μας, πραγματικά. Να της ευχηθούμε καλό ταξίδι και... ήταν μια αγωνίστρια μέχρι το τέλος. Ζητώ συγγνώμη!», είπε κλαίγοντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο. Με τη Μαρία έχουμε περάσει πολλά στο Mega όλα αυτά τα χρόνια. Ευχάριστες, δυσάρεστες, χαρούμενες στιγμές, γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, αγωνιστήκαμε μαζί, δημιουργήσαμε μαζί και κρατάμε το χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και τη φωνή της, την αγάπη που μας έδωσε, τη δύναμη που μας έδωσε, το δημοσιογραφικό ήθος που δίδαξε. Λέμε ότι πεθαίνει κανείς μόνο όταν τον λησμονεί κάποιος. Εδώ στο Μega, Μαρία θα σε θυμόμαστε πάντα, όλοι, με πολλή αγάπη και...», είπε χωρίς να ολοκληρώσει τη φράση του από τη συγκίνηση ο Δημήτρης Τάκης.

«Έδωσε μάχη μέχρι το τέλος αυτή η γυναίκα! Καλό ταξίδι Μαρία μου!», ανέφερε δακρυσμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ: Κηδεύεται την Τρίτη η Μαρία Παπουτσάκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση