GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος των αγροτών: Θα έρθουμε στην Αθήνα με τα τρακτέρ

«Θα μπούμε μέσα στις πόλεις, και στην Αθήνα» τόνισε ο εκπρόσωπος των αγροτών από τα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα σ...


«Θα μπούμε μέσα στις πόλεις, και στην Αθήνα» τόνισε ο εκπρόσωπος των αγροτών από τα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στον Realfm 97,8 και πρόσθεσε:
«Και η Αθήνα θα καταλάβει ότι αυτός ο αγροτικός πληθυσμός ο οποίος θα πλημμυρίσει την Αθήνα, και θα την πλημμυρίσει και με τα ζώα και με τα μηχανήματα… Θα μπούμε στις πόλεις για να ξυπνήσουμε αυτόν τον γίγαντα που είναι ο αγροτικός κόσμος. Ο αγροτικός κόσμος έχει πολύ μεγάλη δύναμη να πιέσει».
Ο κ. Σιδηρόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση «κατάφερε να κινητοποιήσει τους πάντες» καθώς και ότι «ο κόσμος θέλει από την κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα πίσω και να δει την πραγματικότητα» υπογραμμίζοντας ότι το να αποσυρθεί το φορολογικό και το ασφαλιστικό «δεν είναι αίτημα μόνο των αγροτών».
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση