GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι λέει ο πατέρας του 30χρονου που έσπασε το περιπολικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του 30χρονου, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε περιπολικό της τροχαίας Αιγάλεω, το πρωί της  Παρασκευής στο Χαϊδάρι, χαρακ...


Ο πατέρας του 30χρονου, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε περιπολικό της τροχαίας Αιγάλεω, το πρωί της  Παρασκευής στο Χαϊδάρι, χαρακτηρίζει τον γιο του «πολιτικό κρατούμενο».
«Μου χτύπησε την πόρτα η κρατική υπηρεσία πληροφοριών. Δεν ήρθε ο αστυνόμος της Νεμέας ή της Κορίνθου να μου απαγγείλει κατηγορίες. Ήρθε η ΕΥΠ, γι’ αυτό και είπα ότι είναι πολιτικός κρατούμενος το παιδί μου. Είναι πολιτικό  το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κανάλι Ε,  o πατέρας του αγρότη.
Αναφορικά με τη σχέση του 30χρονου με τη Χρυσή Αυγή, ο πατέρας είπε: «Γι’ αυτά θα ρωτήσετε τον γιο μου που έχει την ευθύνη των πράξεών του και σε αυτά που κάνει και σε αυτά που λέει».

Δείτε το βίντεο από το Ε:




1 σχόλιο

  1. Γεια σου πατερα !!! Να τον χαιρεσαι τον γιο σου !!! Μπραβο για το καλο που κανει στην κοινωνια !!! Και με αυτα που λες φαινεται ποσο καλα τον μεγαλωσες και τον γαλουχισες. Μηπωε θα επρεπε αντι να μιλας να ντρεπεσε και λιγακι αν εχεις τσιπα πανω σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση