GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ vs Apple για το software στο iPhone του μακελάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της Apple ως απάντηση στην έως τώρα αρνητική της στάση στο δικαστική διαταγή του FBI να ξεκλειδώσει με ειδικό...

Σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της Apple ως απάντηση στην έως τώρα αρνητική της στάση στο δικαστική διαταγή του FBI να ξεκλειδώσει με ειδικό software το iPhone του μακελάρη του Σαν Μπερναντίνο κάλεσε τους Αμερικανούς ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση της Νότιας Καρολίνας έριξε λάδι στη φωτιά στην κόντρα των δυο οργανισμών. Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter υποστήριξε πως έως ότου η Apple δώσει πληροφορίες για τον δράστη της μαζικής δολοφονίας στο FBI, θα χρησιμοποιεί μόνο το smartphone του μάρκας Samsung.



Και αυτά ενώ πριν λίγες και πάλι ο ίδιος άνθρωπος είχε δηλώσει "ποιοί νομίζουν ότι είναι", ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι θα εξαναγκάσει την Apple να μεταφέρει στις ΗΠΑ, από την Κίνα και αλλού, την κατασκευή των συσκευών της.

Δείτε το βίντεο: (Πηγή: The Guardian)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση