GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σκουρόχρωμοι που βιάζουν την Ευρώπη: Σοκαριστικό εξώφυλλο στο wSieci

Μια ξανθιά γυναίκα που φορά ως φόρεμα τη σημαία της Ευρώπης και δέχεται επίθεση από χέρια ανδρών που είναι σκουρόχρωμοι στο δέρμα κυκλο...


Μια ξανθιά γυναίκα που φορά ως φόρεμα τη σημαία της Ευρώπης και δέχεται επίθεση από χέρια ανδρών που είναι σκουρόχρωμοι στο δέρμα κυκλοφορεί το εθνικιστικό και ξενοφοβικό περιοδικό της Πολωνίας "wSieci" ("στο Διαδίκτυο"). Το εξώφυλλο έχει τίτλο " Ο Βιασμός της Ευρώπης από το Ισλάμ".

Το εξώφυλλο και το κεντρικό άρθρο επικεντρώνονται στις πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις και τους βιασμούς που φέρονται να διέπραξαν μετανάστες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία, στη Γερμανία – πληροφορίες που κατόπιν αποδείχθηκαν υπερβολικές.
"Οι κάτοικοι της παλιάς Ευρώπης συνειδητοποίησαν με οδυνηρό τρόπο, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, τα προβλήματα που απορρέουν από την μαζική ροή των προσφύγων", υποστηρίζεται στο άρθρο.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που πρόσκεινται στη δεξιά στην Πολωνία, όπως επίσης και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους «κινδύνους» της μετανάστευσης, αν και κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης από τη Μέση Ανατολή δεν έχει προς το παρόν φθάσει σε αυτήν την χώρα των 38 εκατομμυρίων κατοίκων.
Το εξώφυλλο αναπαρήχθη σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την κατακραυγή πολλών χρηστών.
Το περιοδικό πουλάει περίπου 180.000 αντίτυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση