GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάν' το όπως ο Άκης: Συνταγές εβδομάδας 14-18 Μαρτίου

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημέν...


Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.
Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο –επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.
Οι συνταγές της εβδομάδας 14-18 Μαρτίου:
Δευτέρα 14/3: Την ιδανική συνταγή για την Καθαρή Δευτέρα μάς προτείνει σήμερα ο Άκης: νοστιμότατο γεμιστό καλαμάρι. Η Κορίνα Καραδήμου μάς ετοιμάζει ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό: bircher muesli με κακάο και φυστικοβούτυρο.
Τρίτη 15/3: Γευστικές και χορταστικές αυγόφετες είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Πικάντικο κοτόπουλο με κάρυ, βασιλικό και κουσκούς μαγειρεύει ο Αλμπέρτο Σιμιλλίδης.
Τετάρτη 16/3: Για όσους νηστεύουν αλλά, παράλληλα, λατρεύουν τη σοκολάτα, ο Άκης ετοιμάζει νηστίσιμη σοκολατόπιτα. Ο καλεσμένος της εκπομπής, Ανέστης Αλιράι, μαγειρεύει ψαρονέφρι γεμιστό με ξηρούς καρπούς και κονιάκ.
Πέμπτη 17/3: Πρωτότυπα burgers με μπιφτέκια γλυκοπατάτας είναι το πρώτο πιάτο του σημερινού επεισοδίου. Η Μέλη Καραμελίδου μάς γλυκαίνει με τάρτα λεμονιού με κόκκινα φρούτα.
Παρασκευή 18/3: Ο Άκης συνδυάζει το κοτόπουλο με αχλάδια και το πιάτο που προκύπτει είναι απλά τέλειο. Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης απογειώνει τη γεύση μας με μους μαύρης σοκολάτας με μέντα και κακάο.
«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση