GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς το άγχος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού

Ο Κυριακίδης κράτησε το «μηδέν» για τον Παναιτωλικό έως το 73ο λεπτό με σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων, όμως σε εκείνο το σημείο η ψηλ...


Ο Κυριακίδης κράτησε το «μηδέν» για τον Παναιτωλικό έως το 73ο λεπτό με σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων, όμως σε εκείνο το σημείο η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Άντι Λίλα έκαμψε την αντίσταση του Έλληνα τερματοφύλακα και έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα την ώθηση για να φτάσει στη νίκη με 2-0 απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Ακόστα να «τελειώνει» το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, στο εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (87' Κωνσταντινόπουλος), Παπάζογλου, Πάουλο, Κέβιν, Μάκος, Μύγας, Ουαρντά, Κάπελ (76' Κόρσιενς), Ρουσκουγιέδα (71' Ρουμπουλάκου), Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας (61΄Λίλα), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσουκαλάς (54΄Μανιάς), Κοζορώνης, Ακόστα (77' Ηλιάδης), Τσάβες, Γιάκος, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση