GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλαδικές 2016: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη για τα ειδικά μαθήματα

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας όπου θα παρέχεται πρόσθετη διδακτική στήριξη στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα εξεταστούν σε ειδι...


Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας όπου θα παρέχεται πρόσθετη διδακτική στήριξη στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα εξεταστούν σε ειδικά μαθήματα τις πανελλαδικές εξετάσεις ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η Πρόσθετη Στήριξη θα υλοποιηθεί σε σχολεία από μόνιμους εκπαιδευτικούς οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού, ή/και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πλήρους ωραρίου, οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού.

Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες.

Ωστόσο, από την πλευρά της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, η πρόεδρος Ελένη Ζωγραφάκη, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ανέφερε ότι η έναρξη του προγράμματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ακυρώνει στην ουσία τον θεσμό, καθώς μέχρι να οργανωθούν τα τμήματα και οι καθηγητές που θα διδάξουν, δεν θα μείνει παρά ένας μήνας, στην καλύτερη των περιπτώσεων, για να λειτουργήσει ο θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση